DESPRE NOI…

The Irresistible World Of flowers

Venim cu un nou concept pe piata din Romania si dorim sa generam o noua experienta de cumparare, clientului nostru. Pe langa varietatea larga de plante si flori taiate pe care o detinem in magazinul nostru fizic, am creat o oaza de liniste si relaxare, unde va veti indragosti cu siguranta de natura si tot ceea ce ne ofera ea. Punem la dispozitie toate resursele noastre pentru a va indruma in alegerea plantelor si ingrijirea lor. Oferim consiliere fiecarui client in alegerea perfecta a aranjamentului floral in fuctie de buget, cromatica si tehnica de lucru. Iar pentru creare de aranjamente cu privire la evenimentul mult visat, fie ca este nunta, cununie sau botez, iti punem la dispozitie catalogul nostru online dar si multe alte idei pe care le vei descoperi la intalnire cu designer-ul nostru florist specializat in creare de evenimente private.

Începand de la aprovizionarea sustenabila alaturi de ambalajele ecologie si pana la realizarea unor buchete de prima clasa, concepute de cei mai buni designeri florali din Romania, noi, cei de la Moon Flowers, ne-am propus sa reinterpretam experienta de livrare a florilor.

NE-AM PROPUS SA REALIZAM MAI MULT DECAT UN SIMPLU BUCHET DE FLORI

Credem ca povestea din spatele florilor pe care le trimiteti este la fel de importanta ca si povestea pe care o creati cu ele. Moon Flowers isi propune sa fie o destinatie la care oamenii apeleaza atunci cand cauta modalitati de a face ziua cuiva mai frumoasa.
Suntem experti nu doar in flori, ci si in emotii – creand acele momente speciale de conexiune care aduc oamenii impreuna, indiferent de distanta.
Toate buchetele noastre sunt lucrate manual de catre floristi. Fiecare buchet este personalizat pentru fiecare client și pentru fiecare ocazie.