Cum comand? Plata, livrare.

Moon Flowers Shop doreste ca fiecare vizitator/utilizator sa rezoneze diferit si plăcut cu acest site. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor ai conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie а acestora. Moon Flowers Shop isi asuma dreptul de а modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Inainte de a plasa o comanda, daca aveti intrebari referitoare la acesti termeni si conditii, va rugam sa ne contactati utilizand informatiile mentionate in sectiunea dedicata (telefon: 0741.090987 sau e-mail : moonflowersshop16@gmail.com, orar Luni-Vineri 10:00-18:00, Sambata 10:00-16:00, Duminica 10:00-14:00 ).

 

Plata

Plata se poate face online la plasarea comenzii.  Moon Flowers Shop isi rezerva dreptul de а solicta plata in avans pentru anumite produse. Plata in avans se poate face prin transfer bancar, iar dovada platii trebuie trimisa pe adresa de mail а Moon Flowers Shop: moonflowersshop16@gmail.com. Livrarea va fi efectuata doar dupa intrarea banilor in contul Moon Flowers Shop. Produsele comandate trebuiesc achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

Punem la dispoziţia dvs următoarele posibilitati pentru а achita produsele pe care doriti sa le achizitionati din cadrul magazinului nostru online:

  1. b) plata online prin card bancar
  2. d) plata la atelierul nostru din Soseaua Colentina, nr. 16 , Sector 2, Bucuresti (cash sau card).

Factura fiscala va fi emisa pe numele platitorului: persoană fizica sau juridica, iar acesta este obligat sa ne furnizeze toate informatiile necesare in vederea intocmirii facturii in conformitate cu legile in vigoare.

 

Cum comand

Puteti cumpara produse de la compania noastra folosind una din cele 4 modalitati de comanda disponibile:

  • comanda directa pe site-ul nostru depozituldesaune.ro – non stop
  • comanda telefonica la 0766285397
  • comanda prin intermediul serviciului de comunicare directa cu consultantii nostri prin LIVE CHAT (mesagerie scrisa instanta)
  • comanda directa la florarie si atelier : Sos. Colentina nr.16, sector 2, Bucuresti. Comanda direct de pe site – NON STOP

Magazinul foloseste un cos de cumparaturi “virtual”, in care dumneavoastra adaugati produse folosind butonul Adauga in cos. Acest buton il puteti gasi langa fiecare produs, la lista de produse sau la pagina cu detaliile despre produs.

Nu exista valoare minima a comenzii.

Dupa ce ati adaugat un produs in cos, in partea din dreapta se va vedea subtotalul la ce aveti in cos, si dupa ce ati terminat cumparaturile, accesati optiunea COMANDA pentru a finaliza comanda.

Aici veti revedea informatiile personale si veti putea completa sau modifica adresa de livrare , precum si adresa de facturare.

Dupa ce ati completat si ati verificat puteti trece la pasul urmator prin apasarea butonului Continuati. La pasul urmator veti revedea continutul cosului si veti putea alege o metoda de plata (plata online cu cardul, ordin de plata sau cash la livrarea produselor)

La ultimul pas va sunt reafisate toate informatiile privind comanda precum si datele dumneavoastra si adresa de livrare / facturare. Daca toate sunt in ordine si sunteti de acord cu termenii si conditiile site-ului apasati butonul Continuati. In fereastra urmatoare Sumar veti vizualiza optiunile legate de facturare alese de dvs. Apasand butonul Comanda, un operator responsabil va prelua comanda dvs.

Va rugam sa asteptati confirmarea noastra inainte de a face plata prin ordin de plata, pentru a preveni eventualele neconcordante ale stocului produselor afisat pe site si cel real.

  1. Comanda telefonica – program L-V 9:00-17:00

Pentru comenzi telefonice sunati la numarele de telefon: 0741.090.987

  1. Comanda prin serviciul de LIVE CHAT – program L-V 9:00-17:00

Veti putea intra in conversatie scrisa cu consultantii nostri si plasa comanda furnizand codurile produselor, cantitatea, adresa de livrare/facturare.

  1. Comandati si ridicati produsele dorite direct de la florarie si atelier : Sos. Colentina nr.16, sector 2, Bucuresti

 

Livrare

Livrarea produselor comandate se va face la adresa specificata prin curier in maxim 2 ore de la confirmarea comenzii.