Termeni si conditii

Compania care administreaza site-ul monnflowersho.ro, denumit in continuare Moon Flowers Shop, este LADY DIANA’ S GARDEN SRL, numita in continuare Moon Flowers Shop, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/16118/2022, cod unic de inregistrare fiscala: 46675685.

Moon Flowers Shop doreste ca fiecare vizitator/utilizator sa rezoneze diferit si plăcut cu acest site. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor ai conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie а acestora. Moon Flowers Shop isi asuma dreptul de а modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Inainte de a plasa o comanda, daca aveti intrebari referitoare la acesti termeni si conditii, va rugam sa ne contactati utilizand informatiile mentionate in sectiunea dedicata (telefon: 0741.090987 sau e-mail : moonflowersshop16@gmail.com, orar Luni-Vineri 10:00-18:00, Sambata 10:00-16:00, Duminica 10:00-14:00 ).

 Dreptul de autor

Intregul continut al site-ului monnflowersho.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date  este proprietatea Moon Flowers Shop  si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelctuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Moon Flowers Shop а oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Este interzisa copierea, modificarea, afisarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licentierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea continutului site-ului in orice scop fara confirmarea scrisa din partea Moon Flowers Shop.

Produse si servicii

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Moon Flowers Shop isi rezerva dreptul de а modifica specificatiile tehnice ale produselor cu o notificare in prealabil.

In cazul aranjamentelor florale si а buchetelor de flori, imaginile produselor sunt cu titlu de prezentare, produsele sunt unice, se respecta tipul de aranjament si ponderea florilor/plantelor. Florile se comanda saptamanal si automat stocul lor difera de la o saptamana la alta. Diferente pot aparea si din perspectiva stadiului de inflorire de la momentul livrarii.

Sezonalitatea florilor este un alt factor care influenteaza disponibilitatea stocului. In cazul in care nu exista pe stoc un anume sortiment de flori, sau daca in momentul plasarii comenzii calitatea/prospetimea florilor nu este la standardele noastre, ne rezervam dreptul de а schimba respectivul sortiment cu unul echivalent ca stil si cât mai apropiat ca valoare. In cazul in care schimbarea este majora, vom incerca sa va contactam pentru solictarea acordului dvs.

Verdeata si/sau frunzele pot fi schimbarea fara acordul dvs., tinand cont de faptul ca ceea ce este afisat pe site este cu titlu de prezentare.

Marimea, forma sau culoarea vaselor aranjamentelor livrate poate fi usor diferits fata de marimea, forma si culoarea cosurilor/vaselor aranjamentelor disponibile pe site.

In cazul în care anumite produse nu sunt disponibile: аmbalaj textile, culoare amblaj, elemente decorative, un tip de floare sau culoare va vom notifica pentru eventualele modificari.

Daca nu se poate furniza integral sau partial comanda dvs., va vom instiinta cat de curand posibil.

Modificarea sau anularea comenzii se va face doar in scris, la adresa de email: moonflowersshop16@gmail.com cu cel putin 24 de ore inaintea orei de livrare. Facem tot posibilul sa raspundem modificarilor de ultim moment, insa nu putem garanta decat schimbarile transmise cu minim 24 de ore înainte de ora livrarii. Moon Flowers Shop isi  rezerva dreptul de а-si alege clientii si de а anula o anumita comanda, notificand clientul de аceasta modificare cu minim 3 ore inainte de ora livrarii.

Oferte

Ocazional, putem oferi produse cu pret redus. Aceste oferte sunt valabile numai in perioada mentionata si nu constituie o oferta permanenta.

Daca un client cumpara un produs care devine subiectul unei oferte reduse ulterior, pretul la momentul achizitiei are prioritate.

Nu putem face reduceri pentru produse deja cumparate.

Preturi

Preturile sunt exprimate in RON, includ TVA (19%) si toate tranzactiile se vor procesa în RON (moneda nationala а Romaniei).  Preturile afisate nu includ valoarea transportului, exceptie fac datile in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Nu exista o limita minima de pret а comenzii.

Pretul final va fi cel de pe factura de achizitie si va fi cel stabilit împreuna cu un consultant de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.

Pretul final include si taxele de transport si taxele de ambalare in cazul in care sunt necesare.

Ne asumam dreptul de а modifica preturile pe site-ul Moon Flowers Shop , oricand dorim fara o instiintare in prealabil.

Plata

Plata se poate face online la plasarea comenzii.  Moon Flowers Shop isi rezerva dreptul de а solicta plata in avans pentru anumite produse. Plata in avans se poate face prin transfer bancar, iar dovada platii trebuie trimisa pe adresa de mail а Moon Flowers Shop: moonflowersshop16@gmail.com. Livrarea va fi efectuata doar dupa intrarea banilor in contul Moon Flowers Shop. Produsele comandate trebuiesc achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

Punem la dispoziţia dvs următoarele posibilitati pentru а achita produsele pe care doriti sa le achizitionati din cadrul magazinului nostru online:

  1. b) plata online prin card bancar
  2. d) plata la atelierul nostru din Soseaua Colentina, nr. 16 , Sector 2, Bucuresti (cash sau card).

Factura fiscala va fi emisa pe numele platitorului: persoană fizica sau juridica, iar acesta este obligat sa ne furnizeze toate informatiile necesare in vederea intocmirii facturii in conformitate cu legile in vigoare.

Conform articolului 155, Alin. 6 din Codul fiscal „Semnarea si stampilarea facturilor nu sunt obligatorii.”, iar conform Codului fiscal art.155, alineatul 8, punctul c: „Se pot transmite facturi prin mijloace electronice”. Moon Flowers Shop nu este obligat sa puna la dispozitia clientului factura in format fizic, ci doar in format electronic. La solicitarea clientului, totusi, putem trimite acestuia factura in format fizic, semnata si stampilata, prin curierat cu plata la destinatar. Chitanta/bon fiscal sunt eliberate doar pentru platile cu numerar

Shopping CartWishlistMy Account
Te ajutam?